onsdag 12 september 2012

Ville bara säga tack!

Jag har ett intresse för något jag haft sedan blöjan. Det kräver ibland mycket av oss, kostar mycket pengar och tar mycket tid! Nu ser jag att jag börjar närma mig det jag vill och har drömt om sedan liten. Ni som inte har en hobby ni inte brinner för rakt ifrån hjärtat vet inte hur det känns att dessutom ha en sambo som ställer upp så mycket och hjälper till och dessutom vill vara delaktig! Jag är så jädrar lyckligt lottad och förutom mina barn är det hundarna som gör mig hel!
Precis som jag sagt förr... Jag tror många rynkar på näsan och tycker vi är lite knäppa som har så många hundar. 4 hundar?!
-Jag har alltid sagt som tanten sa igår på Djurakuten.
Ja men jag tycker inte att andra som har 6 barn är knäppa.
Detta är den jag är och mina framtidsplaner är inte så långt ifrån mig nu. Och detta tack vare alla min medmänniskor runt omkring som vart till stooor hjälp! <3

Andreas tack vare dig som bjudit in allt i ditt liv <3
Mona & Anders (Andreas föräldrar) & Mamma & Peter Som hjälpt till med barnen så otroligt mycket när vi åker på utställningar, träningar och andra aktiviteter med hundarna.
Annika Gustavsson som visat så stort förtroende för mig och min familj. Tack vare dig har jag Gracie här hos mig och jag kan inte tacka dig nog <3 Och alla ni andra som har något med våra hundar att göra som tror på oss <3 Ni är guld värda!

Detta är bara ett inlägg för att visa hur jävla tacksam jag är att ni finns och att ni har hjälpt mig så mycket på vägen.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar