söndag 15 juli 2012

Milian & Leja .....

Milian är nu 16 veckor och har idag lyckats att vända på sig helt själv för första gången! Nu ska han bara göra det hela tiden, vända sig från rygg till mage! Och vill inte alls ligga på något annat sätt.



Han älskar hundarna och Leja! Han skrattar högt när han ser dem. Iofs, så skrattar han eller flinar åt allt. Han skämmer bort oss precis lika mycket som Leja gjorde som bebis. Somnar vid 20.00, sedan ger jag honom mat runt 22-23 innan jag går och lägger mig. Sen sover han oftast till 04.00 ibland till 06.00, äter en flaska och somnar igen.

Leja har nu också börjat sova i sin egen säng. Hon har totalvägrat att sova någon annan stans än spjälsängen, och vi vill inte tvinga henne till något. Nu hittade vi den perfekta tillfället och tog det direkt. På Öland sov hon i eget rum hela veckan så varför bryta det? När vi kom hem slängde vi ut spjälsängen till Milians rum direkt. Det funkar jätte bra! Hon kommer alltid in till och släpandes med täcke, kudde, alla 5 eller 6 nappar och tuttar (Väldigt viktigt att kalla dom nappar och tuttar! De ser inte likadana ut. Något hon har kommit på) Oftast vaknar hon mellan 05-06.30 Men har man tur sover hon till 07!


Det är jätte svårt att ta bilder på de här två tillsammans! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar