lördag 1 september 2012

Nybeställda overaller!

Jag är väll inte den som igentligen är för det här med kläder till sina hundar. Jag är ju inte den som igentligen ens hade tänkt mig att ha små hundar... De hundar jag har nu är typ de första små jag någonsin ägt. Lite förvånad måste jag erkänna att jag själv är som helt plötsligt står med två kineser och en chihuahua! Otippat men jag ångrar mig inte! Tvärt om, är glad att jag fått upp ögonen för de små raserna!

Denver är inte särsilt frusen av sig. Men när det blåser jätte mycket och är kallt så han skakar så varför skulle inte han få ha något som håller honom lite extra varm på hösten/vinten? Gracie är mycket frysen av sig har jag märkt... Nu kanske ni tycker att jag låter elak, men jag vill ha henne lite härdad. Men såklart så ska hon få ha något också när det är kallare. Likaväl som jag har jacka ska mina små älsklingar få ha overaller eller täcken för att hållas varma.

Därför ska jag visa er och tipsa er om två super bra och trevliga tjejer som själva syr på beställning. Inte nog med att de är snabba i leveranser, de är billiga också!

Den som Denver har är köpt hos Kickie på hundpoolen





Den som Gracie har är lite stor. Men det är för att jag hoppas på att hon ska växa lite till....
Den overallen är ifrån Katarina som har neddhundklader .





Letar du kläder till hunden din så rek jag någon av dessa!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar