måndag 4 mars 2013

4 Mars

Man känner sig otroligt glad nu i dessa tider! Vi går mot våren och det känns i hela kroppen! Man är lyckligare och man vet att vi snart är där! Grillkvällar, fika utomhus, inga jackor, Sol & bad! Och med detta alla utställningar, hundträffar och andra aktiviteter med både barn och hundar!
Leja pratar om Liseberg och att hon ska gräva i sanden! Så även hon ser fram emot sommaren nu!
Vi fick tips på CCD gruppen om att bada/duscha sin hund i honung utblandat med vatten.. Det skulle göra susen på pälsen och huden. Visst det funkade! Dock vart inte Denvers päls alls så fin som den brukar när jag badar honom i VetriDerm Chlorhexidine schampoo. Jag brukar ju iofs föna pälsen helt torr på vinten, gjorde inte det igår men endå så blev jag inte helt nöjd. Kommer bada dom i detta emellanåt för pälsen blev verkligen mjuk och luftig, kan rekomendera alla att testa! Men på just Denver kändes det inte helt så bra som jag hoppats. Tiffanys päls blev otroligt mjuk och fin! Alla hundar kan badas i Honung/vatten såklart!
Skulle göra uppfödarprovet i helgen men vi fick byta datum.
17 Mars ska vi på Chinese Crested Dog Club uppfödarmöte/uppfödarutbildning och skriva uppfödarprov :)
 
 
 
-----------------------------------------------------

Det bästa vi har är Leja & Milian! finns inget som kan beskriva kärleken till sina barn! Utan er vore livet inte värt att leva!


(Leja hade illröda ögon så därför har hon nu helt svarta istället.. haha ja ja.. bättre så än röda...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar