onsdag 20 februari 2013

Milian 11 månader 22 Februari

Den 18 Februari fyllde jag 25 år. Det är väll nu man ska sluta fylla år eller?
Dagen tillbringades tillsammans med familjen. Vi gjorde inget som vi inte brukar göra, bara att Andreas va hemma och vi allihop fick umgås gjorde dagen perfekt!
Milian är nu 11 månader och på min födelsedag tog han sina första steg! det hann bli 2-3 steg innan han föll i Andreas famn. Helt otroligt vad tiden går sakta! Känns som om han funnits här hos oss mycket längre än 11 månader?! Duktig är han och modig! När Leja var i hans ålder vågade hon inte riktigt släppa tagen om bordet eller vad hon nu höll sig fast i.. det gör Milian! Han går hur som helst och han bryr sig inte så mycket om att han ramlar, han kryper vidare och söker efter nya bus!

Vi planerar att ha Milians kalas så som vi hade Lejas 1 årskalas. Med alla 24 gäster ute i lokalen! :) Här inne är det svårt att få plats med så många personer. Kommer aldrig kunna ha våra familjer samtidigt i vårat hem... vilket är lite tråkigt! Eftersom Milian inte är döpt och vi har valt att inte ha namnkalas heller så gör vi såhär. Ett större kalas när han fyller 1 år!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar